چهارشنبه 17 شهریور 1395 / 09:57|کد خبر : 1836|گروه : اجتماعي

رئیس شورای آموزش و پرورش بانه:

تلاش برای ریشه کن کردن بیسوادی باید دغدغه همه مسئولین باشد/ برای مبارزه با بیسوادی از همه ظرفیت ها استفاده شود

تلاش برای ریشه کن کردن بیسوادی باید دغدغه همه مسئولین باشد/ برای مبارزه با بیسوادی از همه ظرفیت ها استفاده شود

رئیس شورای آموزش و پرورش بانه با بیان اینکه تلاش برای ریشه کردن بی سوادی باید دغدغه همه مسئولین باشد گفت: برای مبارزه با این معضل باید از همه ظرفیت ها استفاده کرد.


به گزارش خبرنگار آرباباخبر، دومین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان بانه پیش از ظهر امروز با حضور  رئیس شورای آموزش و پرورش این شهرستان ،امام جمعه، مدیر  آموزش و پروش و سایر اعضای این شورا در فرمانداری بانه برگزار شد.

ماموستا عبدالله حیدری امام جمعه بانه در ابتدای این جلسه به تبیین اهمیت علم و دانش از دیدگاه اسلام بر اساس آیات و روایات دینی پرداخت و گفت: دین مبین اسلام به مسئاله علم و دانایی اهمیت ویژه‌ای قایل شده است بطوریکه نخستین آیه ای که بر پیامبر گرامی اسلام(ص) نازل شد همراه با دستور به خواندن بود که این موضوع خود به تنهایی نشانگر اهمیت سواد و سواد آموزی در اسلام است.

وی با بیان اینکه امروزه میزان پیشرفت های علمی جوامع و برخورداری آنها از علم روز در حوزه های مختلف مشخص کننده سطح قدرت و جایگاه آنها در میان سایر جوامع می باشدگفت: ما مسلمانان هم بایستی با تاسی از آموزه های دینی و با توجه به تاکیداتی که دین اسلام در  خصوص علم آموزی  دارد در راستای تربیت نسلی باسواد و عالم نهایت تلاش خود را بکار گیریم.

در ادامه، راشد عذیری فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان بانه نیز ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این جلسه از اقدامات مجموعه آموزش و پرورش این شهرستان طی چند سال اخیر در  مبارزه با بی سوادی قدردانی کرد و گفت: اگر چه اقدامات خوبی در چند سال گذشته به منظور مبارزه با بی سوادی در سطح شهرستان انجام  شده است اما این مقدار تلاش کافی نیست و تا ریشه کن کردن کامل بی سوادی از سطح شهرستان نباید از پای نشست.
 

وی افزود: برای تحقق این مهم در وحله اول بایستی ریشه کن کردن بی سوادی دغدغه همه مسئولین باشد چرا که، آموزش و پرورش به تنهایی از عهده این مسئولیت بزرگ بر نمی آید.

فرماندار بانه تصریح کرد: به منظور ریشه کن کردن بی سوادی بایستی از همه ظرفیت ها ی شهرستان استفاده شود که در این بین علی رغم ارگان های دولتی، نهادهای اجتماعی و مردمی هم به عنوان یک نهاد گسترده می توانند به یاری دولت آمده و در جذب سوادآموزان به مجمعه آموزش و پرورش شهرستان کمک کنند.

 رضا خضری مدیر آموزش و پرورش بانه و همچنین دبیر شورای پشتیبانی سواد آموزی این شهرستان نیز در خاتمه  این مراسم ضمن ارائه گزارشی از عملکرد آموزش و پرورش بانه و اداره سواد آموزی این شهرستان در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه سواد آموزی اظهار داشت: در سال 94 اقدامات  مناسبی در حوزه سواد آموزی در سطح شهرستان بانه انجام شد بطوریکه از مجموع 850 نفر سهمیه این شهرستان در امر سواد آموزی، بالغ بر 700 نفر جذب سواد آموزی بانه شدند.

وی با بیان اینکه سواد آموزی دارای سه دوره آموزش اولیه، دوره انتقال و دوره تحکیم می باشد افزود: سال گذشته در مجموع هر سه دوره 875 نفر در امر سواد آموزی مشارکت داشتند.

مدیر آموزش و پرورش بانه خاطرنشان کرد: امسال سهمیه این شهرستان برای با سواد کردن جمعیت 10 تا 49 سال، یک هزار و 700 نفر می باشد که برای تحقق هر چه بیشتری این سهمیه عزم همگانی نیاز است.

وی همچنین با اشاره به مشکلات حوزه سواد آموزی شهرستان بانه تصریح کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش بانه همه  امکانات و آمادگی لازم برای با سواد کردن جامعه بی سواد این شهرستان در گروه سنی 10 تا 49 سال را دارد و تنها مشکلی که در حوزه سواد آموزی بانه وجود دارد جذب افراد بی سواد می باشد.



برچسب ها :

فرماندار بانهشورای پشتیبانی سواد آموزی بانهبی سوادیبانهامام جمعه بانه

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی