امام جمعه شهر ساسلو نروژ در بانه:
تفرقه خواسته دشمنان وهمزیستی مسالمت آمیز خواسته قرآن از امت های اسلامی است

امام جمعه شهر ساسلوی نروژ در دومین پیش کنگره امام شافعی که در شهر بانه برگزار شد گفت: تفرقه و دوگانگی مهمترین خواسته دشمنان از مسلمانان است در حالیکه قرآن امت های اسلامی را به داشتن الفت و همزیستی مسالمت آمیز با همدیگر دعوت می کند.
به گزارش خبرنگار آرباباخبر، سید احمد هنداوی بوجاری، در دومین پیش کنگره امام شافعی (رض) که پیش از ظهر امروز در سالن ورزشی گلشهر شهرستان بانه برگزار شد با اشاره به آیات متعدد قرآن کریم که در مورد وحدت مسلمانان بیان شده گفت:طبق نص صریح این آیات مومنان برادران یکدیگرند که بایستی همواره با صفا و صمیمت در کنار همدیگر زندگی کنند.
وی با بیان اینکه تفرقه بین مسلمانان مهمترین خواسته و هدف دشمنان است گفت: مسلمانان بایستی با تکیه بر محور وحدت و انسجام، همزیستی مسالمت آمیزی که مد نظر خداوند متعال در قرآن کریم است را تحقق ببخشند.
هنداوی بوجاری خاطرنشان کرد: وقتی مسلمانان می توانند در کنار پیروان سایر ادیان الهی(یهودی و مسیحی) در کمال صلح و صفا زندگی کنند چرا نسبت به براداران دینی خود که قرآن همواره ایشان را دعوت به انس و الفت با همدیگر می کند نتوانند یک تعامل و همزیستی مسالمت آمیز با همدیگر داشته باشند.
وی، اتحاد و همدلی بین پیروان مذاهب اسلامی (شیعه و سنی) در کشور ایران را بی نظیر و مثال زدنی عنوان کرد و گفت: این وحدت و همدلی در کشور ایران علی رغم اختلافات قومی و مذهبی متعدد، یک نعمت بزرگ الهی است که افتخارآن فقط شامل حال مردم ایران می باشد هست.
این مهان خارجی در ادامه گفت: بر ما خرده گرفته می شود که چرا با برادران مسلمان شیعه خود در ایران در ارتباط هستیم اما ما به آنها اعلام می کنیم و همیشه نیز به این موضوع تاکید داشته ایم که وقتی ما با مسیحیان کشور خود ارتباط داریم چگونه می توانیم با برداران مسلمانان خود در ایران امن که میراث معنوی و فکری امام شافعی (رض) را احیا می کنند در ارتباط نباشیم.
برچسب ها :
تفرقهشیعه و سنیوحدتنظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- مردمی بودن از ویژگی های مهم هنر انقلاب اسلامی است
- حضور فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در منطقه زلزله زده مریوان و روستاهای جشنی آباد قلقله
- آتش سوزی در انبار مدرسه بانه منجر به خسارت شد
- نظارت و کنترل های بهداشتی ضامن سلامت جامعه است
- فضای مجازی ولنگار به گسترش آسیب های اجتماعی دامن می زند
- ۴ تن تخم مرغ قاچاق در بانه کشف شد
- چتر حمایتی بیمه عامل تامین امنیت و آرامش خانوارها در مناطق محروم است/ لزوم ترویج بیمه روستاییان و عشایر در میان مردم
- فیبر زیر ساخت در شهرستان بانه قطع شده بود
- مسئولان عزم جدی برای تحقق شعار سال داشته باشند
- سیزده بدر را با کرونا گره نزنیم
- اقدام ناشیانه اقلیم کردستان در مسیر کسب رضایت طاغوت است/ چاپ تمبر با تصویر پاپ زیرسوال بردن فداکاریهای سردار صلاح الدین ایوبی است
- اختصاص ۱۶۲ میلیارد تومان برای آبادانی نایسر
- انفجار یک واحد منزل مسکونی در محلە ی بانەکۆن شهرستان در بانه
- آسیب طلاق به عنوان منفورترین حلال الهی دامن تمامی جامعه را میگیرد
- دستگیری سارقان طلا و جواهرات منازل در عملیات ضربتی پلیس بانه
- ۴۵۰۰ جعبه گل های فصلی متنوع خریداری شده است
- دریاچه طبیعی آلوت یکی از جاذبه های گردشگری شهر مرزی بانه
- روستای نجنه بانه یکی از مناطق دیدنی و بکر با مناظر طبیعی زیبا است
- موج سواری ضدانقلاب برای ایجاد آشوب در شهرهای قومیتی/ روایت کامل از ماجرای تعرض نگهبان سد به دو دختر بچه گنبدی
- ورود خودرو به داخل مغازه در بانه یک مصدوم برجای گذاشت