جمعه 2 آبان 1399 / 22:06|کد خبر : 3978|گروه : اقتصادي

رئیس هیات مدیره جامعه هتلداران کردستان ؛

ضریب اشغال هتل‌ها در کردستان به ۱۵ درصد کاهش یافت

ضریب اشغال هتل‌ها در کردستان به ۱۵ درصد کاهش یافت

رییس هیات مدیره جامعه هتلداران کردستان گفت: امسال ضریب اشغال هتل‌ها در استان در روزهای عادی و غیر تعطیل بدلیل شیوع کرونا و عدم انجام سفرها به ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است.

عبدالحمید حمیدی روز در گفت و گو با خبرنگار آربابا خبر اظهار داشت: فقط در روزهایی که شاهد تعطیلات چند روزه هستیم این ضریب به حدود ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.
 
حمیدی افزود: اخیرا نرخ جدید هتل‌ها اعلام شده که اگر هتلی استانداردهای لازم را دریافت کرده باشد می‌تواند تا ۲۰ درصد نرخ خدمات و کرایه را افزایش دهد.
 
وی اضافه کرد: هتل‌هایی که برای استانداردسازی ثبت نام کرده‌اند تا ۱۵ درصد امکان افزایش قیمت دارند و هتل‌هایی هم که اقدامی در راستای استانداردسازی نکرده‌ باشند فقط ۱۰ درصد می‌توانند نرخ را افزایش دهند.
 
حمیدی با اشاره به اینکه اگر طبق افزایش تورم نرخ‌ها افزایش می‌یافت باید تا سه برابر افزایش نرخ داشته باشیم، یادآور شد: با توجه به کاهش مسافر بدلیل شرایط شیوع کرونا اکثر هتل‌ها نرخ‌هایی با تخفیف را اعلام کرده‌اند.
 
وی تاکید کرد: کارکنان زیادی بدلیل شرایط اقتصادی هتل‌ها از ۲۰ اسفند تعدیل شدند اما هنوز نتوانسته‌اند از بیمه بیکاری بهره‌مند شوند و همچنان سرگردان هستند.
 
حمیدی گفت:‌ تسهیلاتی هم که برای هتل‌ها در نظر گرفته شده بود با کارمزد ۱۲ درصد است و بیش از ۸۰ درصد هتلداران ترجیح دادند این تسهیلات را که فقط یک ماه هم تنفس دارد، دریافت نکنند.
 
وی افزود: تسهیلات دیگری برای استخدام نیروهایی با مدارک کارشناسی در نظر گرفته‌اند اما ما که در هتل شادی حدود ۸۰ درصد نیروهای خود را تعدیل کرده‌ایم، نمی‌توانیم نیروی جدیدی را استخدام کنیم.
 
حمیدی اظهار داشت: بخشنامه‌ای برای امهال سهم کارفرما در بیمه، هزینه‌های خدماتی تا آخر سال مصوب شده اما هنوز به بخش‌های مربوطه ابلاغ نشده و نتوانسته‌ایم از آن استفاده کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه از خرداد بیشتر هتل‌ها بازگشایی شده‌ اما به کمترین درآمد قانع هستند، اضافه کرد: یک هتل در سقز ترجیح داده از اسفند به بعد فعالیت خود را تعطیل کند.
 
حمیدی یادآور شد: تکمیل ساخت سه هتل در کردستان بدلیل کمبود تسهیلات نیمه کاره رها شده و همین موجب شد تکمیل آن به هزینه‌هایی چهار برابر بیشتر از گذشته نیاز داشته باشد.
استان کردستان از ۳۲ هتل، ۲ هتل آپارتمان، ۲۴ مهمانپذیر و ۱۹ اقامتگاه بومگردی برخوردار است.
 
 
این استان دارای یک هزار و ۵۱۹ اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکان‌های طبیعی است که ۸۲۸ مورد از این تعداد شامل ۷۶۳ اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، ۴۲ مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.
 
انتهای پیام /


برچسب ها :

اخبار کردستاناشتغال هتل هاافزایش تورمکاهش مسافررئیس هیات مدیره هتلداران کردستان

نظرات کاربران :

PDO Query Error