دوشنبه 17 آذر 1399 / 09:26|کد خبر : 4081|گروه : اجتماعي

بررسی نیازها، مشکلات و چالش‌های مناطق مرزی با حضور نماینده مجلس؛

عدم پوشش اینترنت و مخابرات مهم ترین مشکلات روستاهای مرزی/ نبود آب آشامیدنی و راه روستایی مناسب عمده گلایه مردم مرزنشین است

عدم پوشش اینترنت و مخابرات مهم ترین مشکلات روستاهای مرزی/ نبود آب آشامیدنی و راه روستایی مناسب عمده گلایه مردم مرزنشین است

عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم و راه روستایی مناسب و همچنین نبود پوشش اینترنت و مخابرات از عمده مشکلات مناطق مرزنشین است که همواره مورد گلایه و نگرانی مردم این مناطق واقع شده است.

به گزارش آربابا خبر ، بهزاد رحیمی نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه در مجلس شو.رای اسلامی در نشست بررسی مشکلات بخش ننور بانه از راه‌اندازی ۲۲ سایت جدید مخابراتی و ایجاد پوشش اینترنتی در روستاهای منطقه در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: در نشستی که هفته گذشته با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتم، با توجه به ارائه آموزش‌های غیرحضوری در مدارس و دانشگاه‌ها، بر ارتقای کیفیت اینترنت در تمام روستاهای سقز و بانه به 4G تاکید شد.

 

رحیمی با انتقاد از مدیریت و نظارت ضعیف وضعیت آب سد عباس آباد در زمینه تامین آب آشامیدنی مردم بانه افزود : باید پیگیری جدی رفع مشکلات فنی به منظور آبرسانی به ۱۰۰ روستای شهرستان بانه و همچنین تامین آب کشاورزی زمین های پایاب این سد در دستور کار قرار گیرد.

 

 

وی با اشاره به اینکه اولین ردیف اعتباری احداث جاده بانه-مریوان موسوم به جاده بانه-سوته در بودجه سال ۸۱ پیش‌بینی شده بود، گفت: با گذشت ۱۹ سال از آغاز این پروژه، هنوز هم مراحل پایانی آن به اتمام نرسیده، اما امید می‌رود با پیگیری‌های انجام شده و پیش‌بینی آن در بودجه ۱۴۰۰، این پروژه سال آینده به اتمام برسد و در قالب آن پروژه چهار بانده کردن مسیر بانه سەراه بویین هم اجرا شود.

 

 

 

 

 

 رحیمی همچنین از اختصاص ۲ میلیون تن قیر به عنوان عامل اصلی آسفالت راه های روستایی در بودجه سال آینده کشور خبر داد و تصریح کرد: این میزان قیر به صورت رایگان در اختیار دستگاه‌های اجرایی کشور قرار می‌گیرد و نمایندگان دستگاه‌های ناظر، بر نحوه هزینه کرد آن در اجرای پروژه‌های عمرانی نظارت خواهد کرد.

 

 

 وی در ادامه با اشاره به ضرورت پاسداشت تلاش و کوشش مدیران دلسوز، پاکدست و خدمتگزار به منظور فراهم کردن زمینه خدمتگزاری بیشتر آنان به مردم، پیگیری و نظارت بر عملکرد مدیران را از وظایف نمایندگان خواند و تصریح کرد: خواهان دخالت در عزل و نصب مدیران نیستم، اما اگر مدیرانی با ناکارآمدی، موجب نارضایتی مردم شوند، در صورتی که خود را با فضای خدمت تطبیق ندهند، کنار گذاشته می‌شوند و ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی دیگری جایگزین آنان خواهد شد.

 

 

رحیمی دیدارهای چهره به چهره خود با اهالی شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه اش را در شش ماه آغاز فعالیت مجلس یازدهم بسیار مفید و اثرگذار توصیف کرد و گفت: نمایندگان مجلس در جایگاه اجرا و عملیاتی کردن پروژه ها نیستند، بلکه صدای مردم حوزه انتخابیەشان در مراجع استانی و کشوری و مطالبه‌گر خواسته‌های مردم نزد مسئولان هستند.

 

 

وی تاکید کرد: اتاق فکر من همه مردم شهرها و روستاهای سقز و بانه با همه خصوصیات، طیف ها و گرایش ها هستند و از نخبگان فکری و فرهنگی انتظار دارم همواره در انعکاس ظرفیت‌ها و مشکلات منطقه در کنار من باشند.

 

 

 در این نشست صمیمی که در سالن جلسات بخشداری ننور برگزار شد، امام جمعه بویین هم به بیان مهمترین دغدغه ها و مشکلات موجود در این بخش پرداخت و خواستار پیگیری جدی مطالبات مردم منطقه در زمینه رفع چالش‌های موجود شد.

 

 

باید بر نیروی جوان تکیه کرد عملکرد برخی از مسئولان ضعیف است

 

 

 

 

 

ماموستا عبدالرحمن صالحزاده که به نمایندگی از ائمه جمعه و جماعات بخش ننور سخن می گفت: تکمیل طرح چهار بانده کردن جاده بانه سه راه بویین تا پایان سال جاری، ساماندهی ورودی روستای عباس آباد و کێلە، تعامل بیشتر هنگ مرزی با مرزداران و ساکنان روستاهای مرزی و رفع مشکلات موجود در زمینه ثبت های سامانه‌ای کارت الکترونیک مرزنشینان و تعرفه‌های آن را از مهمترین خواسته‌های اهالی بخش ننور بیان کرد و همچنین بر پیگیری جدی عملکرد ضعیف برخی مدیران و استفاده از نیروهای جوان، توانمند و بومی در زمینه توسعه شهرستان تاکید نمود.

 

 

ایجاد برخی از زیر ساخت ها مستلزم رفع موانع قانونی است

 

 

 

 

 

 بخشدار ننور هم در این نشست با بیان اینکه پیگیری و ایجاد برخی زیرساخت‌های اصلی از جمله راه اندازی جایگاه سوخت در نوار مرزی مستلزم رفع موانع قانونی است، چالش‌های جدی در مورد راه های روستایی و نیز کیفیت و پوشش نامطلوب اینترنت روستایی به ویژه در شرایط آموزش‌های غیرحضوری مدارس و دانشگاه‌ها را از مهمترین مشکلات موجود در این بخش برشمرد.

 

 

سیدعارف رحمانی با قدردانی از اقدامات دولت و مسئولان در زمینه تلاش‌های انجام شده برای عمران و توسعه روستاهای این شهرستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزدیک به ۵۰ درصد روستاهای بخش ننور فاقد پوشش اینترنت یا دارای کیفیت بسیار پایین هستند و نیز راه روستاهای سارداب، سوراب و اشترآباد غیر قابل استفاده و عملاً تردد در آنها به ویژه در فصول بارندگی و یخبندان غیرممکن است.

 

 

رحمانی همچنین کمبود سهمیه آرد روستاها و توزیع آن بر اساس آمارگیری رحمانی همچنین کمبود سهمیه آرد روستاها وتوزیع آن بر اساس آمارگیری سال ۱۳۹۰ را از دیگر دغدغه‌های موجود برشمرد و خواستار به روزرسانی آمارها و توزیع مناسب آرد مورد نیاز روستاییان شهرستان بانه شد.

 

 

 

 

 

 سیروان ویسی نماینده دهیاران بخش ننور هم در این نشست با اشاره به برخی کمبودها و مشکلات روستاهای بخش ننور، خواستار رفع کمبودهای حوزه آب و فاضلاب روستایی، آسفالت و بهسازی جاده های روستایی (که غالباً کمتر از یک کیلومتر مسافت دارند)، ساماندهی و اصلاح تعرفه‌های آب و برق روستایی، توجه به ظرفیت‌های گردشگری، احداث جایگاه سوخت، افزایش بودجه دهیاری ها به منظور تسریع در تکمیل پروژه ها و پرداخت بدهی‌های آنان، ساماندهی واقعی پدیده کولبری، ارتقای معیشت مرزنشینان و به سرانجام رساندن طرح رسمی شدن مرز سیرانبند و تردد مسافری از طریق این بازارچه شد.

 

 

انتهای پیام/



برچسب ها :

عدم پوشش شبکه اینترنتدسترسی به آب آشامیدنیطرحهای عمرانینبود جایگاه سوختمرزنشیناننماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی

نظرات کاربران :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *
 

کد امنیتی